Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă după amiază, pe un drum din judeţul Alba, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un cap de pod şi a luat foc. Pompierii sosiţi la faţa locului au găsit, în autoturismul care a ars complet, o victimă carbonizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Accidentul rutier a avut loc pe drumul judeţean 107 B, între localităţile Cergău şi Roşia de Secaş, unde un autoturism a derapat, s-a izbit violent de un cap de pod, după care a luat foc.

La sosirea echipajelor de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism.

Pompierii au stins focul, în maşină distrusă de incendiu fiind găsită o victimă carbonizată. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe drumul judeţean este complet blocat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.