Autorităţile din judeţul Prahova au finalizat verificările demarate la supermarketul din zona de nord a oraşului Ploieşti, unde s-a anunţat că ar fi un disozitiv exploziv, fără a găsi ceva suspect. La Spitalul Judeţean continuă verificările, după ce aparţinătorii bolnavilor prezenţi în Unitatea de Primiri Urgenţe au fost evacuaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că pirotehniştii au încheiat activitatea de verificare a supermarketului din Ploieşti în care a fost anunţată, marţi seară, la numărul 112, prezenţa unei bombe. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

Autorităţile continuă să facă verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, în condiţiile în care, bărbatul care a sunat la 112 şi a anunţat amplasarea unor dispozitive explozive, a indicat şi acest spital drept unul dintre locurile supuse ameninţării.

Pacienţii din unitatea sanitară nu au fost evacuaţi, însă pompierii au montat în curtea spitalului două corturi, în care au fost evacuaţi aparţinătorii bolnavilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, se fac în continuare verificări, cu echipament specific şi cu câini special antrenaţi, pentru a stabili dacă există sau nu un dispozitiv exploziv în unitatea sanitară.

Între timp, poliţiştii prahoveni au demarat cercetări pentru identificarea bărbatului care a sunat la 112 şu a anunţat că ar fi amplasate bombe în două clădiri din Ploieşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.