Alarma cu bombă de la cel mai mare centru comercial din municipiul Galaţi, de unde câteva sute de persoane au fost evacuate, a fost falsă, autorităţile urmând să identifice persoana care a informat că există o bombă în magazin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Andreea Rogojină, a declarat că echipe ale Poliţiei, ISU şi SRI au făcut verificări în incinta centrului comercial fără să constatate existenţa unei bombe, prin urmare apelul la 112 s-a dovedit a fi fals.

Ea a precizat că în continuare se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a semnalat existenţa unei bombe, dar şi pentru terorism, potrivit legii.

Alarma a fost dată în jurul orei 16.00, iar în urmă cu puţin timp a fost permis accesul clienţilor în centrul comercial.

Andreea Rogojină declara pentru News.ro că la 112 a fost primit un telefon prin care o persoană ”a făcut referire la o alertă cu bombă” la cel mai mare centru comercial din municipiul Galaţi.

La faţa locului au ajuns echipe ale ISU, SRI şi Poliţie.

Oamenii au fost anunţaţi prin difuzoare să se îndrepte spre ieşire şi să evacueze centrul comercial, fără să fie precizat motivul.

Atât clienţii, cât şi angajaţii magazinului au ieşit în parcarea centrului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.