Forţele de ordine care au intervenit la un centru comercial din apropierea centrului oraşului Timişoara, după un apel care anunţa un dispozitiv exploziv, s-au retras. Echipajele au constatat că alarma a fost falsă. Poliţiştii fac acum verificări pentru a-l depista pe bărbatul care a sunat la numărul de urgenţe 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
IPJ Timiş anunţă că, în urma verificărilor, s-a constatat că alarma cu bombă de la un centru comercial din Timişoara este una falsă.
 
”Astăzi, 23 mai a.c., în jurul orei 17:00, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un centru comercial  din Timişoara, s-ar afla o bombă. La faţa locului, au ajuns pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş,poliţiştii,jandarmii şi echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă”, transmite IPJ Timiş.
 
Poliţiştii îl caută acum pe cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea unui dispozitiv expoziv la etajul al doilea al centrului comercial.
 
”În prezent, se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autorităţile fără un motiv întemeiat şi pentru tragerea acesteia la răspundere”, transmite IPJ Timiş.
 
Un bărbat a sunat, luni, la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că a fost amplasat un dispozitiv exploziv la un centru comercial din apropiere de centrul municipiului Timişoara. Mai multe echipaje de politie au fost trimise la faţa locului, dar şi pirotehniştii. 
 
Clădirea a fost evacuată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.