Unsprezece studenţi s-au intoxicat cu fum, iar nouă dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui al doilea incendiu care s-a produs, miercuri seară, la căminul studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" de pe Splaiul Independenţei, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flăcări cu înălţimea de doi metri au izbucnit într-o cameră de circa 20 de metri pătraţi, iar focul s-a extins rapid şi la o încăpere alăturată. Mai multe echipaje SMURD au intervenit la faţa locului, în condiţiile în care 11 studenţi s-au intoxicat cu fum.

Conform sursei citate, nouă victime au fost transportate la Spitalul Floreasca şi la Spitalul Universitar.

Un alt incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, în acelaşi cămin, opt studenţi care se aflau în imobil fiind evacuaţi de către pompieri, fără a exista victime. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit într-o încăpere de la parter unde nu sunt cazaţi studenţi. Pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi au ars obiecte de mobilier şi materiale textile.

Potrivit lui Daniel Vasile, nu există indicii că între cele două incendii, produse în aceeaşi zi, în acelaşi cămin, ar fi vreo legătură.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.