Problema tehnică apărută pe Aeroportul din Belgrad din cauza căreia trei avioane au aterizat pe aeroportul de rezervă, cel de la Timişoara, a fost rezolvată, aeroportul fiind redeschis. Pasagerii care veneau din Abu Dhabi vor ajunge la destinaţie cu autocare sau pe cont propriu, în timp ce aceia veniţi din Atena şi Tirana vor fi transportaţi cu avionul, în urma deciziilor companiilor aeriene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat pentru News.ro că reprezentanţii Aeroportului din Belgrad (Serbia) au trimis planurile de zbor la Timişoara şi că două dintre avioane îşi vor duce pasagerii la destinaţie.

"Au sosit planurile de zbor de la Belgrad, iar cursele care au venit de la Tirana şi Atena îşi vor duce pasagerii pe calea aerului la destinaţie. Pasagerii sosiţi de la Abu Dhabi vor fi transportaţi cu autocare, iar unii au ales să ajungă în capitala Serbiei pe cont propriu. Alţii, care aveau de ajuns la alte destinaţii şi care au legături de la Timişoara, au ales să se îmbarce de aici, mai departe", a declarat Nicoleta Trifan.

Anterior, ea spunea că pasagerii vor fi transportaţi cu autocare spre Belgrad.

Trei avioane care veneau de la Tirana, Abu Dhabi şi Atena şi se îndreptau spre Belgrad au fost redirecţionate, miercuri, la Timişoara, în urma unei probleme apărute pe aeroportul din capitala Serbiei. Cele trei aeronave, având la bord 450 de persoane, au aterizat la Timişoara, unde este aeroportul de rezervă, după ce la Belgrad un avion s-ar fi defectat pe pistă, aceasta nefiind eliberată.

Între Timişoara şi Belgrad este o distanţă de aproximativ 160 de kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.