O adolescentă în vârstă de 13 ani, care, luni, a plecat de la domiciliul său, din Sectorul 5 al Capitalei, spre şcoală, dar nu a mai ajuns la destinaţie, este căutată de poliţişti. Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a fost sesizată, luni, după ce o adolescentă nu a mai ajuns la şcoală. 
 
”Astăzi, 20 martie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unei minore care a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 către unitatea de învăţământ, unde însă nu a ajuns. Fata dispărută se numeşte Joita Alexia Maria şi este în vârstă de 13 ani”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
Fata are are următoarele semnalmente: înălţime - 1,64 m; greutate- 60 kg; păr şaten; ochi căprui. Când a dispărut purta un hanorac alb, cu imprimeu în zona frontală, pantaloni maro, ghiozdan gri, în care se aflau manualele şi caietele pentru şcoală.  
 
Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgentă 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.