Un adolescent de 15 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol. Anchetatorii îl acuză că a forţat o fată de 13 ani să meargă cu el într-o zonă împădurită din Braşov, unde a întreţinut cu ea raporturi sexuale neconsimţite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană care a dobândit calitatea de inculpat cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de viol”, anunţă, marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Procurorii anunţă că, în după-amiaza zilei de 13 octombrie 2023, un adolescent în vârstă de 15 de ani ”a deplasat-o sub ameninţări pe o persoană de sex feminin în vârstă de 13 ani într-o zonă împădurită din proximitatea centrului municipiului Braşov, unde a întreţinut acte de natură sexuală neconsimţite cu aceasta”.

”La data de 15 octombrie 2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului minor pe o perioadă de 30 de zile”, au mai precizat procurorii.

Cercetările penale au fost efectuate de către I.P.J. Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea şi supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.