Un adolescent în vârstă de 14 ani dintr-o comună din judeţul Gorj este cercetat penal după ce a furat autoturismul neînmatriculat al tatălui său şi a făcut accident, răsturnându-se cu maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul a avut loc pe drumul judeţean 673 din comuna Bolboşi. Poliţiştii din comună au observat, în trafic, un autoturism care nu avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare.
 
”S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia. După o distanţă de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părţii carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană”, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Gorj.
 
Verificările făcute de poliţişti arată că autovehiculul nu era înmatriculat şi fusese furat de către un tânăr de 14 ani care, profitînd de faptul că tatăl lui nu este acasă, a luat maşina acestuia şi a plecat pe drum cu ea. 
 
Tot în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în autoturism se mai afla un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate.
 
În urma accidentului a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deţine permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.