Reprezentantul unei firme din judeţul Braşov este cercetat penal, fiind suspectat că a înşelat cu 130.000 de lei o societate din judeţul Gorj, pretinzând banii pentru a încheia documentaţia pentru construirea unui parc fotovoltaic. Acesta a fost reţinut sub acuzaţia de înşelăciune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În perioada martie 2023-2024, un bărbat de 41 de ani, domiciliat în municipiul Braşov, judeţul Braşov, a indus şi menţinut în eroare un gorjean, având calitatea de mandatar al unei societăţii comerciale, din judeţul Gorj, cu privire la faptul că îi va realiza studiul de soluţie şi va obţine toate autorizaţiile necesare pentru construirea unui parc fotovoltaic, prejudiciul fiind de 130.000 lei”, informează, vineri, Poliţia judeţeană Gorj. 
 
Joi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au făcut cinci percheziţii domiciliare - patru în judeţul Braşov şi una în judeţul Olt - la sediul social şi punctele de lucru ale firmei suspectate şi locuinţa administratorului acesteia. 
 
În urma descinderilor au fost identificate şi ridicate mai multe înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor. 
 
”Urmare a probatoriului administrat s-a dispus reţinerea bărbatului de 41 de ani, administrator în fapt al unei societăţi comerciale, pentru săvârşirea infracţiunii înşelăciune, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.