Activitatea Judecătoriei Cornetu, afectată în urma incendiului, se va desfăşura în cadrul Judecătoriei Buftea, au anunţat reprezentanţii Curţii de Apel Bucureşti. Ei au menţionat că, până la relocarea Judecătoriei Cornetu, se vor judeca numai cauzele urgente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Activitatea Judecătoriei Cornetu se va desfăşura în cadrul Judecătoriei Buftea până la identificarea unui spaţiu adecvat pentru relocarea Judecătoriei Cornetu. Până la relocarea Judecătoriei Cornetu se vor judeca în materie penală şi materie civilă numai cauzele urgente, termenele acordate celorlalte cauze urmând a fi preschimbate pentru o dată ulterioară, ce va fi adusă la cunoştinţa părţilor în condiţiile legii”, au precizat reprezentanţii Curţii de Apel Bucureşti. 
 
Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineaţă la o clădire administrativă în care îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, focul cuprinzând mansarda, pe o suprafaţă de aproximativ 1500 de metri pătraţi. IPJ Ilfov a deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă. Incendiul a fost stins în jurul prânzului.
 
Accesul publicului în sediul Judecătoriei Cornetu din judeţul Ilfov a fost restricţionat, luni, în urma incendiului. Consiliul Superior al Magistraturii anunţa că au fost ”luate măsuri pentru relocarea şedinţelor de judecată, în principiu, în sediul Tribunalului Ilfov”. Focul a izbucnit într-o zonă unde se aflau arhiva cu dosare soluţionate şi birouri de grefieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.