Salvamontiştii din Maramureş intervin, joi noapte, pentru recuperarea a patru bărbaţi, cetăţeni ucraineni, care s-au rătăcit în Munţii Maramureşului. Primele date arată că ei ar fi trecut ilegal frontiera cu România şi, după ce au intrat în ţară, ar fi sunat la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Salvamontiştii din Maramureş intervin pentru recuperarea a patru bărbaţi, tineri cu vârste de aproximativ 20 de ani, care au cerut sprijin, spunând că s-au rătăcit în Munţii Maramureşului şi sunt epuizaţi. Cei patru se află în zona Bistra. 
 
”Echipa de prim răspuns formată din cinci salvatori montani însoţiţi de patru membri ai poliţiei de frontieră se deplasează în acest moment înspre Vârful Polonica din Munţii Maramureşului”, informează Salvamont Maramureş.
 
Primele date arată că cei patru au trecut ilegal frontiera de stat şi s-au rătăcit pe munte. Ei au fost localizaţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri acţiunea de recuperare este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.