Pompierii de la Băile Herculane au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperişurile a două case, dar şi al unei anexe, în localitatea Mehadica, din judeţul Caraş- Severin, reuşind să salveze bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, un incendiu puternic a izbucnit, joi, în localitatea Mehadica, iar pentru stingerea acestuia au intervenit pompierii de la Băile Herculane.

”Incendiul a cuprins acoperişurile a două case şi al unei anexe şi exista pericolul să se extindă şi la celelalte imobile vecine. Suprafaţa totală cuprinsă de flăcări era de aproximativ 400 de metri pătraţi, dar efortul forţelor de intervenţie a condus la localizarea rapidă a incendiului, evitându-se propagarea la cea de-a treia locuinţă”, se arată în comunicat.

Incendiul a distrus acoperişurile caselor şi a afectat mai multe încăperi şi bunuri materiale, dar pompierii au reuşit salvarea unor bunuri în valoare aproximativă de 200.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.