Din cauza vântului puternic, un acoperiş al unui service auto din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, s-a prăbuşit peste mai multe autoturisme parcate, provocând pagube materiale. Nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin, marţi pompierii din Caransebeş au intervenit de urgenţă după ce acoperişul unui service auto a căzut peste trei maşini parcate.

”Pompierii acţionează pentru înlaturarea posibilelor pericole care ar putea pune în primejdie bunurile şi vieţile omeneşti, de asigurare a întregii zone.                      Din fericire nu sunt înregistrate victime, decât pagube materiale”, transmite ISU Caraş- Severin.

La faţa locului acţionează trei echipaje de pompieri cu două autospeciale, de stingere şi o autospeciala de descarcerare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.