O persoană a fost rănită, existând suspiciuni că are fracturi la ambele picioare, după ce autovehiculul în care se afla s-a răsturnat într-un şanţ, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Pompierii a trebuit că taie plafonul maşinii pentru a-l putea scoate pe rănit. Şoferul autovehiculului a scăpat nevătămat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc marţi după amiază, în localitatea Dipşa din Bistriţa Năsăud, unde un şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina sa a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ.

În urma accidentului, şoferul a scăpat nevătămat şi a reuşit să iasă din autoturism, însă pasagerul a fost găsit încarcerat. A fost nevoie ca pompierii de la descarcerare să taie plafonul maşinii pentru a scoate victima, un bărbat în vârstă de 66 de ani.

”Victima a fost extrasă şi predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Prezenta suspiciune de fracturi la nivelul membrelor inferioare. După stabilizare a fost evacuat la UPU-SMURD Bistriţa pentru îngrijiri medicale suplimentare. Cealaltă persoană implicată în accident refuză transportul la spital”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.