O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident produs marţi dimineaţă, între Râşnov şi Predeal, între un autobuz şi o dubă de transport marfă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Accident rutier  pe DN 73 A, între localităţile Râşnov şi Predeal, intre un autobuz în care se aflau 20 de persoane şi o dubă de transport marfă în care se afla doar conducătorul auto. În urma accidentului au rezultat 4 victime dintre care 2 încarcerate. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 autospeciale de stingere cu  apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, 4 echipaje SMURD şi 2 ambulanţe SAJ”, a anunţat ISU braşov.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Şoferul dubei, în vârstă de 26 de ani, a suferit leziuni grave şi a fost declarat decedat.
 
A fost necesară intervenţia pentru descarcerarea şoferului din autobuz şi pentru acordarea asistenţei medicale celorlalte victime.
 
Două dintre victime - şoferul autobuzului, de 45 de ani, cu politraumatisme şi o femeie de 60 de ani, cu traumtatism toracic -  au fost transporate la Spitalul Judeţean Brasov pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate, diar cea de a treia victimă a refuzat transportul la
spital.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.