Un bărbat a murit, iar altul a fost grav rănit în urma unui accident produs marţi dimineaţă, pe DN2E85, la ieşire din localitatea Cioranca spre Buzău, traficul desfăşurându-se dirijat zeci de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Din primele date de la faţa locului, rezultă că, în timp ce conducea autoutilitara dinspre Bucureşti către Buzău, un şofer în vârstă de 55 de ani, din Vrancea, a intrat în coliziune cu un autocamion condus pe sensul opus de mers, de către un cetăţean turc, în vârstă de 62 de ani.
 
Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 55 de ani şi cu rănirea cetăţeanului străin care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.