Două camioane şi un autoturism au fost implicate, luni seară, într-un accident pe DN 1, în judeţul Prahova, într-o zonă unde şoseaua este construită în paralel cu linia de cale ferată. În urma impactului, cabina unui camion a fost proiectată pe linia de cale ferată, unde a fost lovită de o locomotivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform primelor date de la locul accidentului, acesta a avut loc în apropierea oraşului prahovean Breaza, fiind implicate un autoturism, un autocamion fără încărcătură şi un autocamion care transporta cartofi.

În cele trei autovehicule se aflau şoferii.

În urma impactului dintre cele trei autovehicule, un autocamion a ieşit în afara părţii carosabile, ajungând pe linia de cale ferată, iar cabina autocamionului a fost acroşată de un tren personal ce se deplasa pe ruta Bucureşti-Braşov, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Cabina autocamionului a fost acroşată uşor, nefiind persoane rănite.

Al doilea autocamion, care a fost lovit din spate, are avarii minore, acesta rămânând pe carosabil.

Toţi cei trei şoferi implicaţi în accident au refuzat să fie examinaţi de către cadrele medicale care s-au deplasat la locul accidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.