Un tânăr de 32 de ani şi-a pierdut viaţa în urm unui accident rutier care a avut loc sâmbătă pe autostrada Sebeş - Deva, după ce autoutilitara în care se afla, s-a izbit de un parapet şi s-a răsturnat pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, accidentul a avut loc pe autostrada A1 între Sebeş şi Deva, la kilometrul 337.

”Accident rutier pe A1 Sebeş-Deva la km 337. O autoutilitară răsturnată, o victimă decedată, şofer, (cetăţean Moldovean), a fost proiectat în afara maşini, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Tânărul de 32 de ani era singur în maşină, în momentul producerii accidentului.

Deocamdată nu se ştie din ce motiv a pierdut controlul volanului, iar maşina a izbit parapetul şi s-a răsturnat în mijlocul drumului.

Două echipaje medicale au intervenit la locul accidentului însă salvatorii n-au mai putut face nimic pentru şofer. Rănit grav la cap şi la nivelul pieptului, acesta a decedat.

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Cel mai probabil, tânărul a adormit la volan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.