Două persoane au fost rănite uşor, iar o a treia a suferit un atac de panică în urma unui accident care s-a petrecut, duminică dimineaţă, în zona Unirii din Capitală, după ce o maşină a lovit din spate un alt autoturism, care a ajuns pe trotuar, într-o staţie de autobuz, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu. În urma impactului, refugiul staţiei de autobuz a fost distrus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un autoturism care circula dinspre Piaţa Alba Iulia spre Piaţa Unirii a oprit în staţia de autobuz pentru a lăsa sau a lua pe cineva, iar din spate a venit altă maşină care l-a lovit şi l-a proiectat pe trotuar", a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

O persoană în vârstă, care se afla în staţie a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital, a mai spus Munteanu. La fel, şoferul maşinii care a distrus refugiul a fost rănit uşor după ce s-a lovit de volan şi a fost dus la spital.

O a treia persoană, care se afla la faţa locului, a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.