Un accident în care au fost implicate două autoturisme şi trei persoane a avut loc sâmbătă dimineaţă în Ploieşti. Un bărbat a fost rănit, fiind dus la spital, după ce autovehiculul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu altă maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul rutier s-a produs pe Şoseaua Vestului din Ploieşti, unde două autoturisme conduse de doi bărbaţi cu vârstele de 66, respectiv 23 de ani s-au ciocnit frontal.
„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 66 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Şoferul de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şoferul de 66 de ani urmând a fi testat”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova. 
În urma impactului dintre cele două maşini, circulaţia pe Şoseaua Vestului, una dintre cele mai aglomerate artere rutiere din Ploieşti, a fost restricţionată timp de zeci de minute. Urmează ca poliţiştii stabilească  împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.