Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă pe drumul naţional 1, în Comarnic, unde un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul s-a produs între un microbuz în care se aflau opt pasageri şi un autoturism în care circulau şapte persoane. În urma impactului dintre cele două autovehicule, o femeie în vârstă de 34 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar un bărbat în vârstă de 39 de ani are un traumatism toracic, ambii fiind preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital. 
 
În accident au fost implicaţi şi trei copii, însă niciunul dintre aceştia nu a fost rănit.
 
Primele date arată că şoferul microbuzului care circula către munte a lovit autoturismul care se deplasa în acelaşi sens. 
 
Sâmbătă la prânz DN 1 este aglomerat în zona oraşelor Comarnic şi Buşteni, unde s-au format coloane de maşini pe mai mulţi kilometri. Astfel, conform IPJ Prahova, pe Valea Prahovei se circulă în coloană de la kilimetrul 102+500 până la 107 în localitatea Comarnic, iar în staţiunea Buşteni coloana este de la kilometrul 124 pană la 131 pe sensul către Braşov, iar pe sensul către Bucureşti de la kilometrul 134 până la km 131.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.