O persoană a murit, una este grav rănită, iar alte trei au suferit răni uşoare, fiind trandportate la spital, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autotren luni dimineaţă, pe DN 7, în judeţul Argeş. Circulaţia în zonă este întreruptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 103+300 de metri, în zona localităţii Drăganu – Olteni, judeţul Argeş, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga, pe fondul oboselii la volan, şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care era oprit în afara părţii carosabile”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, pasagerul din autoturism a decedat, conducătorul auto este rănit grav, iar alte trei persoane au suferit leziuni uşoare, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier şi recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile pentru fluidizarea circulaţiei în zona în care s-a produs accidentul şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.