Un grav accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc, vineri seară, pe drumul naţional 1B Ploieşti – Buzău, în localitatea prahoveană Valea Călugărească. Patru persoane sunt rănite, una dintre victime intrând în stop cardio-respirator după ce a fost scoasă de echipajele de descarcerare din unul dintre autoturismele zdrobite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În jurul orei 19.45, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1B, pe direcţia de deplasare Buzău către Ploieşti, la km 17+900, în localitatea Valea Călugărească, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de deplasare, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 ani, precum şi cu un altul, condus tot de un bărbat, de 55 ani. Conducătorul auto de 65 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, iar în cazul celorlalţi doi conducători testaţi cu aparatul etilotest, acesta a indicat rezultate negative”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova.
 
Conform ISU Prahova, în urma impactului violent două persoane au rămas încarcerate. Una dintre victimele scoase din autoturism de către echipajele de descarcerare, un bărbat de 64 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, iar la ora transmiterii acestei ştiri i se fac manevre de resuscitare.
 
Alţi trei răniţi - un bărbat de 21 ani, unul de 54 ani şi o femeie de 61 de ani -  sunt transportaţi cu ambulanţele la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.