Doi pietoni, un bărbat şi mama acestuia, au murit, duminică dimineaţă, după ce au fost loviţi de două autoturisme. Primele verificări făcute la locul accidentului arată că autoturismul condus de un tânăr a intrat pe contrasens, unde a lovit un pieton şi un autoturism parcat, iar maşina parcată a fost proiectată în al doilea pieton care de asemenea a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 8:00, în comuna Turburea, judeţul Gorj.
„Din primele verificări efectuate de poliţiştii aflaţi la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din comuna Căpreni, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 48 Cocorova, din direcţia localităţii Bulbuceni către Poiana, ar fi pătruns pe contrasens, acroşând un pieton (bărbat), în vârstă de 51 de ani şi un autoturism care se afla parcat. În urma impactului, autoturismul parcat a fost proiectat într-o femeie, în vârstă de 68 de ani. Ca urmare a accidentului rutier a rezultat decesul ambilor pietoni”, informează Poliţia judeţeană Gorj.
Reprezentanţii ISU Gorj, care au intervenit la faţa locului, au declarat că cei doi pietoni erau mamă şi fiu. Bărbatul a murit pe loc, iar mama acestuia a intrat în stop cardio-respirator. I s-au făcut manevre de resuscitare iar la faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD, însă femeia nu a mai putut fi salvată. 
Şoferul care a produs accidentul se afla în maşină alături de mama lui. El deţinea permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.