Un bărbat a murit vineri în incinta fabricii de pâîine Vel Pitar din Iaşi, el fiind prins într-o celulă de tărâţă în timp ce curăţa pereţii acesteia. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să îl resusciteze, dar nu l-au mai putut salva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apelul la 112 a fost dat în cursul dimineţii de vineri de către un angajat al fabricii Vel Pitar din Iaşi.

”Un bărbat de 45 de ani a fost prins în celula de tărâţă în timp ce curăţa pereţii acesteia. Când echipele de prim-ajutor au ajuns la faţa locului au constatat că nu se poate ajunge la bărbatul din celula de tărâţă şi au solicitat descarcerarea. Bărbatul a fost scos inconştient. S-au început manevrele de prim ajutor, dar nu a mai putiut fi salvat, fiind declarat decesul”, a declarat medic-şef în cadrul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Reprezentanţii ITM au venit în fabrică şi au demarat o anchetă. Şi poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.