Trei persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident rutier produs pe drumul naţional 7, în zona municipiului Râmnicu Vâlcea, unde două autoturisme şi un autocamion s-au ciocnit. În urma accidentului drumul este blocat la kilometrul 177.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 177+020 de metri al DN 7, în zona municipiului Râmnicu Vâlcea.
Primele date arată că în accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren, trei persoane, dintre care doi minori, fiind rănite şi transportate la spital pentru investigaţii medicale.
TIR-ul implicat în accident transporta accesorii pentru utilaje frigorifice.
Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, iar traficul greu este deviat pe o rută ocolitoare.
Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.