O serie de evenimente găzduite de mascota Oli, torturi din fructe şi legume pentru animale, paradă de costume şi sesiuni de plantat fac parte din programul de sâmbătă la Grădina Zoologică din Băneasa, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu ora 14.00, copiii sunt aşteptaţi pentru ca, împreună cu mascota Oli, să planteze, deseneze, şi să facă torturi din fructe şi legume pentru animalele de la Zoo.

Intrarea este gratuită pentru copiii care vin costumaţi în animalul preferat sau care aduc o floare de sezon pentru plantat.

Ziua Mondială a Animalelor este sărbătorită în fiecare an pe data de 4 octombrie, începând cu anul 1931. Iniţial, a fost un eveniment care îşi propunea să atraga
atenţia asupra speciilor de animale ameninţate cu dispariţia, însă ulterior interesul a fost extins asupra întregului regn animal, anunţă organizatorii, Primăria Municipiului Bucureşti şi Grădina Zoologică. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.