Zach de la Rocha, vocalistul şi textierul trupei Rage Against the Machine, va lansa în 2017 un album solo, informează consequenceofsound.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 8 septembrie, trupa a uimit lumea muzicii cu lansarea unui nou single, "Digging For Windows". Piesa produsă de Run the Jewels’ El-P va fi inclusă pe albumul solo de studio în 2017. 

Solistul a început să lucreze la albumul lui de debut după ce a plecat prima dată din Rage Against the Machine, în 2000. În anii care au urmat, a înregistrat mai mult de 20 de piese cu Trent Reznor, DJ Shadow, El-P, Questlove, şi alţii.

Instrumentistul american Questlove a descris materialul ca "periculos" şi "înspământător", cu "bătăi rapide pe minut", cu "energie nebună de sintetizator". 

Multe dintre piese au fost distruse, pentru că muzicianul a simţit că sună prea mult în stilul Rage Against the Machine. "Nu a însemnat că ce am produs nu a fost minunat, dar simt acum că am reinventat sunetul bass-ului care se aude în cântece", a spus el într-un interviu pentru Los Angeles Times. Potrivit celor de la EI-P, albumul solo al lui Zach de la Rocha va cuprinde "doar piese compuse anul acesta". 

Zacharías Manuel "Zack" de la Rocha s-a născut în 12 ianuarie 1970 şi este muzician, rapper, compozitor, poet şi activist american, cunoscut mai ales în calitate de vocalist şi textier al formaţiei rap metal Rage Against the Machine, în cadrul căreia a activat între 1991-2000 şi din 2007 până în prezent. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.