Woody Allen va cânta la Odeonul lui Herodes Atticus, la Acropole din Atena, acompaniat de New Orleans Jazz Band, pentru o singură seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul foarte aşteptat va avea loc pe 9 septembrie.

Allen este un fan pasionat al jazzului, care apare adesea în coloanele sonore ale filmelor sale. A început să cânte la clarinet în copilărie şi şi-a luat numele de scenă de la clarinetistul Woody Herman. A cântat în public cel puţin de la sfârşitul anilor 1960, inclusiv cu Preservation Hall Jazz Band pe coloana sonoră a filmului Sleeper.

Woody Allen şi formaţia sa New Orleans Jazz Band cântă de mulţi ani în fiecare luni seara la Carlyle Hotel din Manhattan, specializându-se în jazzul din New Orleans de la începutul secolului XX.

Într-o recenzie din 2011 a unui concert al trupei de jazz a lui Allen, criticul Kirk Silsbee de la Los Angeles Times a sugerat că Allen ar trebui considerat un pasionat muzical competent, cu o apreciere sinceră pentru jazzul timpuriu:

Sunetul formaţiei se inspiră din artişti legendari precum Sidney Bechet, George Lewis, Johnny Dodds, Jimmie Noone şi Louis Armstrong.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.