Studioul Warner Bros. a anulat premiera europeană a filmului ”Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, ce ar fi trebuit să aibă loc la Londra săptămâna viitoare, în urma atacului terorist comis la finalul concertului susţinut de Ariana Grande în oraşul Manchester, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii studioului american au făcut acest anunţ miercuri, cu o săptămână înainte de desfăşurarea covorului roşu în Leicester Square din Londra, pe 31 mai, cu ocazia premierei europene a filmului. Pelicula ”Wonder Woman” va intra în cinematografele britanice pe 1 iunie şi în cele nord-americane pe 2 iunie.

”Gândurile noastre sunt alături de cei afectaţi de tragedia produsă recent în Marea Britanie. Prin prisma situaţiei actuale, nu vom da curs planurilor noastre ce vizau premiera filmului «Wonder Woman» şi evenimentele adiacente, în Londra”, au transmis reprezentanţii Warner Bros.

În pofida acestei anulări, filmul ”Wonder Woman” va avea premiera mondială la Los Angeles, joi seară.

Protagoniştii peliculei - Gal Gadot, Chris Prine şi Robin Wright - ar fi trebuit să participe la premiera din Londra, să se fotografieze şi să acorde interviuri pe covorul roşu, însă astfel de activităţi publice sunt considerate în prezent mult prea riscante, după atacul terorist comis pe Manchester Arena de un sinucigaş care s-a detonat cu o bombă la finalul concertului susţinut de Ariana Grande, în urma căruia au murit 22 de persoane şi alte câteva zeci au fost rănite.

Theresa May, prim-ministrul britanic, a ridicat nivelul de alertă teroristă la nivel ”critic” în urma atacului terorist de luni seară. Acest fapt înseamnă că forţele de securitate britanice consideră că riscul de comitere a unor atrocităţi similare este iminent.

Ariana Grande şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate în următoarele două săptămâni, inclusiv două show-uri pe care urma să le susţină la O2 Arena din Londra în această săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.