Violoncelistul Luka Šulić, membru al grupului 2Cellos, va concerta pe 8 februarie la Sala Palatului din Bucureşti alături de o orchestră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artiştii vor interpreta „Anontimpurile”, de Vivaldi, dar şi alte piese. Šulić va fi primul artist care va interpreta „Anotimpurile” la violoncel solo.

Născut în Maribor (Slovenia), a început să studieze la vârsta de 5 ani, îndrumat de tatăl lui, violoncelist, instrumentul care l-a făcut celebrul.

A continuat cu studii în Zagreb, Viena şi Londra, unde, treptat, a câştigat notorietate datorită virtuozitatii şi a tehnicii. A concertat alături de orchestre celebre din Polonia, Germania şi Rusia.

Ulterior, alături de Stjepan Hauser, a pus bazele 2Cellos, care a devenit în scurt timp un proiect muzical cunoscut în intreaga lume.

În ultimii doi ani, Luka Šulić a pus bazele proiectului dedicat „Anotimpurilor” lui Vivaldi.

Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua iabilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.