Videoclipul cântecului ”Beauty and the Beast”, interpretat de Ariana Grande şi John Legend, a fost lansat în premieră mondială duminică seară pe postul de televiziune Freeform, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duetul interpretat de Ariana Grande şi John Legend reprezintă o nouă interpretare a acestui cântec celebru, single-ul principal de pe coloana sonoră a filmului ”Beauty and the Beast”, în care rolul feminin principal este interpretat de Emma Watson.

Piesa originală a fost cântată de Angela Lansbury, iar o nouă versiune a fost interpretată de Celine Dion şi Peabo Bryson pentru filmul animat omonim, ce a fost lansat în 1991.

În videoclipul noii piese, Ariana Grande, care poartă o rochie de bal de culoare roşie, cântă această melodie alături de John Legend, care o acompaniază la pian. Interpretarea lor are loc chiar în sala balului în care are loc şi celebra secvenţă a dansului dintre cei doi protagonişti ai filmului.

Filmul ”Beauty and the Beast” va fi lansat în cinematografe pe 17 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.