Victoria Beckham a exclus posibilitatea ca Spice Girls să susţină turnee şi a spus că ea şi celelalte membre ale trupei caută în prezent să stabilească ce va însemna reunirea lor, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beckham, în vârstă de 43 de ani, a vorbit pentru Vogue, înainte de prezentarea colecţiei ei de toamnă/iarnă la Paris Fashion Week: „Nu voi merge în turneu. Fetele nu vor merge în turneu”.

În schimb, creatoarea de modă a spus că în prezent ea şi celelalte artiste încearcă să stabilească ce va însemna reunirea lor.

„Este ceva foarte puternic în mesajul pe care l-a susţinut trupa Spice Girls. Care este acest mesaj în viitor? Cum arată? Deocamdată facem schimb de idei. brainstorming”, a explicat Victoria Beckham.Beckham a respins şi zvonul despre lansarea unui film în continuarea peliculei „Spice World” (1997). 

În această lună, Victoria Beckham a publicat o fotografie în care apare alături de Gerri Haliwell, Mel C, Emma Bunton şi Mel B. Artistele s-au întâlnit pe 2 februarie, la şase ani după ce au apărut ultima dată în formula completă, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice din 2012.

Emma Bunton a făcut referire la această întâlnire, săptămâna trecută, în emisiunea sa de radio, Heart Breakfast.

„Avem multe opţiuni, mai ales acum, când este nevoie de puţină putere feminine în lume”, a spus Emma Bunton.

Cele cinci membre ale grupului britanic, - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Horner- care a cunoscut succesul în anii 1990, s-au reunit în nordul Londrei, la Geri Horner acasă, în prezenţa fostului lor manager Simon Fuller.

Grupul pop creat prin casting în 1994, care a cunoscut succesul internaţional de la primul single "Wannabe", a publicat fotografii de la această întâlnire.

"Am petrecut o după-amiază minunată şi ne-am amintit de momentele extraordinare petrecute împreună", au declarat ele într-un comunicat transmis de agentul lor. "Am fost mereu nepregătite de interesul pe care l-a suscitat The Spice Girls în lumea întreagă", afirmă grupul de interprete care a vândut 85 de milioane de albume în toată lumea, record de categorie.

Potrivit cântăreţelor, "a venit momentul să studiem noi oportunităţi de a face lucrurile împreună".

"Suntem toate de acord că încă există posibilităţi nemaipomenite care coincid cu ceea ce era la origine Spice Girls, insistând pe mesajul de emancipare feninină pentru generaţiile viitoare", au adăugat ele.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, cântăreţele au proiecte pentru televiziune în China, contracte publicitare precum şi compilaţii ale marilor lor succese.

Cele cinci membre ale grupului s-au despărţit în 2000. Cântăreţele s-au reunit pentru un turneu live în 2007-2008 şi pentru ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra dar şi cu ocazia lansării comediei muzicale "Viva Forever!".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.