Trupa Şatra B.E.N.Z a anunţat, duminică, decesul membrului său NOSFE, un rapper care avea doar 37 de ani. Bărbatului i s-a făcut rău în locuinţă, fiind găsit de soţie. POliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. 
De asemenea, la faţa  locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, a transmis, duminică seară, IPJ Ilfov. 
 
Sursa citată a precizat că s-a relaţionat cu medicul legist, care s-a deplasat la faţa locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, 
pentru efectuarea necropsiei. 
 
Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: "Cu regret şi durere vă anunţăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunţăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm intr-o situaţie delicată şi procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun şi orice susţinere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin şi trecere lină!", a scris trupa pe Facebook.
 
NOSFE era cunoscut şi pentru piesa ”Condimente” cu Ruby sau ”File de Poveste” cu Raluka.
 
 
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.