O parte dintre răniţii în incendiul care a avut loc în clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015 şi Asociaţia Promusic Events organizează evenimentul caritabil ”Nouă ne pasă”, la Arenele Române din Bucureşti, după un an de la tragedia în care şi-au pierdut viaţa 64 de persoane. Printre formaţiile care vor urca pe scenă se numără Up To Eleven, Holograf şi Vama, iar banii strânşi vor fi direcţionaţi către victimele care încă au nevoie de tratament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, printr-un concert în Colectiv. În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean şi-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de fotografi, graficieni, ziarişti şi fani.

În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.

La un an de la tragedie, pe 30 octombrie, de la ora 17.00, vor concerta trupele Days Of Confusion, Up To Eleven, 9.7 Richter, ai căror membri au fost răniţi în accident, dar şi Holograf, Vama şi Nicu Covaci.

Alte formaţii vor fi anunţate curând.

La Arenele Romane vor avea loc, pe lângă concerte, licitaţii şi vor fi scoase la vânzare mai multe printuri cu trupa Goodbye to Gravity, care vor putea fi achiziţionate direct de la eveniment la preţul fix de 200 de lei, iar fondurile strânse de asociaţie vor merge către fotografii care se află în procesul de recuperare.

Accesul la eveniment se face pe bază de donaţie (60 de lei sau 100 de lei).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.