Un şofer din Norwich care nu a vrut să conducă un autobuz cu numărul decorat în culorile curcubeului, simbolul minorităţii gay, a fost suspendat de la locul de muncă, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasagerii au fost lăsaţi să aştepte după ce şoferul le-ar fi spus că trebuie să schimbe autobuzele pentru că "acest autobuz promovează homosexualitatea şi a refuzat să-l conducă", potrivit unui călător. 

Şoferul a fost suspendat de la locul de muncă şi este anchetat, a precizat compania la care lucrează. 

Potrivit unei studente în vârstă de 19 ani, incidentul a avut loc în staţia de autobuz din Norwich, săptămâna trecută. Oraşul a celebrat recent un eveniment Pride iar autobuzele Konectbus din oraş au afişat numerele în culorile curcubeului.  

"Compania noastră nu permite niciun fel de comportament din partea şoferilor care nu susţin un astfel de punct de vedere. Şoferul implicat în incident a fost suspendat şi o anchetă este în derulare". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.