Puloverul roşu decorat cu oi albe şi una neagră, purtat de prinţesa Diana în 1981, va fi vândut la licitaţie în septembrie. Acesta este estimat la o sumă cuprinsă între 50.000 şi 80.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta va fi pus în vânzare la Sotheby's între 31 august şi 14 septembrie. Celebrul pulover a fost purtat de prinţesa Diana în timpul unui meci de polo în 1982. 

"Această piesă vestimentară excepţională, conservată cu meticulozitate, poartă urmele graţiei şi farmecului prinţesei Diana, precum şi ale simţului său pentru modă", a declarat Cynthia Houlton, şefa globală a departamentului de modă şi accesorii la Sotheby's, într-un comunicat de presă emis luni.

Acest pulover a fost creat în 1979 de Sally Muir şi Joanna Osborne pentru marca Warm and Wonderfull. Cei doi designeri l-au găsit în podul lor, depozitat într-o cutie mică.

Avea o mică ruptură la încheietură. Sotheby's explică faptul că Buckingham le-a scris celor de la Warm and Wonderfull pentru a-i informa că Diana a deteriorat haina şi, la returnarea puloverului, a întrebat dacă acesta poate fi reparat sau înlocuit. Warm and Wonderfull a fost de acord şi a pus să fie tricotat unul nou pentru Prinţesa de Wales.

Pentru cei care nu-şi pot permite puloverul purtat de Diana, Warm and Wonderfull l-a reprodus în 2020. Este încă la vânzare pe site la preţul de 290 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.