Un model în vârstă de 36 de ani a fost atacat şi mutilat de un leopard în timpul unei şedinţe foto la un azil pentru animale din estul Germaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia, caracterizată ca iubitoare de animale şi model, a suferit răni grave la cap atunci când se afla într-un ţarc cu doi leoparzi, Troy şi Paris.

Poliţia a spus că ea a fost dusă la spital marţi cu răni serioase.

O alertă că leopardul a fugit s-a dovedit a fi falsă.

Autorităţile din Burgenland au spus că nu există vreun pericol pentru populaţie şi o anchetă este făcute cu privire la ceea ce s-a întâmplat la adăpostul pentru animale din Nebra, aflat în regiunea Saxonia-Anhalt.

Tabloidul german Bild a spus că victima este Jessica Leidolph. Nu este clar pentru ce era fotografiată şi cine a organizat şedinţa foto. 

Proprietarul adăpostului a refuzat să comenteze, dar, potrivit site-ului, acolo se află animale care au apărut în filme, programe de televiziune şi reclame, de la „Game of Thrones” la BMW.

Troy şi Paris au fost folosiţi, aparent, într-o reclamă la plasme TV.

Condiţiile în care trăiesc animalele, comportamentul şi securitatea locului au fost verificate de veterinari locali luna aceasta, potrivit autorităţilor.

Peta, grup pentru drepturile animalelor, a spus ulterior că felinele mari trebuie să fie ţinute doar în centre de salvare recunoscute, unde nu pot fi exploatate pentru câştig comercial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.