Un membru al echipei "Law & Order: Organizated Crime" a fost împuşcat şi ucis marţi dimineaţa, la New York, în timp ce se afla la filmările celui de-al treilea sezon al serialului, a confirmat Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost teribil de întristaţi şi şocaţi să auzim că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei crime în această dimineaţă devreme şi a murit", au declarat NBC şi studioul Universal Television. "Colaborăm cu forţele locale de aplicare a legii, în timp ce acestea continuă să investigheze. Suntem alături de familia şi prietenii lui şi vă cerem să le respectaţi intimitatea în aceste momente". 

Potrivit NYPD, este vorba despre un bărbat de 31 de ani pe nume Johnny Pizarro, care locuia în Queens. Se afla în maşină la ora 5:15 în cartierul Greenpoint din Brooklyn, când o persoană necunoscută s-a apropiat de maşină, a deschis uşa şi l-a împuşcat. Pizarro a fost transportat la Spitalul Woodhull unde i-a fost declarat decesul. 

Filmările urmau să aibă loc în cartier, marţi, iar Pizarro a ajuns pe platoul de filmare devreme, el ocupându-se de securitatea perimetrului şi parcare. Era angajat la o companie privată care era contractată de producţie. Nu este clar dacă ucigaşul îl cunoştea sau care ar putea fi motivul. Ucigaşul a fost descris de martori purtând un hanorac negru şi pantaloni negri.

"Law & Order: Organizated Crime" este unul dintre cele trei sezoane "Law & Order", difuzate în prezent pe NBC, toate fiind filmate frecvent în aer liber, în jurul zonei New York.

Pe lângă "Organized Crime", există şi "Law & Order: Special Victims Unit" şi "Law & Order".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.