Un fotograf s-a plâns că a fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift. A fost deschisă o anchetă, a anunţat poliţia, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poliţia a fost informată că un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost acuzat că a agresat un bărbat în vârstăd e 51 de ani la Neutral Bay Wharf", un terminal de feribot din nordul oraşului Sydney, "înainte de a părăsi locul faptei", a declarat Alicia McCumstie, o purtătoare de cuvânt a poliţiei. '"ărbatul mai tânăr a raportat incidentul şi ancheta este în curs de desfăşurare", a adăugat ea.

Poliţia australiană nu obişnuieşte să facă publică identitatea celor care fac obiectul unei anchete. Dar o sursă din cadrul poliţiei şi presupusa victimă, fotograful Ben McDonald, au declarat pentru AFP că este vorba de tatăl vedetei pop, Scott Swift.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

McDonald a declarat că îi făcea fotografii lui Taylor Swift pe un iaht în portul Sydney după turneul acesteia în oraş când, potrivit acestuia, cei din staful cântăreţei au ridicat o umbrelă în faţa lui pentru a-l împiedica să continue, în timp ce cântăreaţa cobora spre dig pentru a urca într-o maşină. 

După ce a plecat, fotograful spune că a fost "lovit cu pumnul în coaste" de un bărbat. "Nu am ştiut cine era, dar m-am uitat la fotografii şi l-am văzut ţinând-o de mână pe Taylor şi era tatăl ei", a continuat el. "A fost un şoc, nu mi s-a întâmplat niciodată în 26 de ani", a adăugat el.

Un purtător de cuvânt al lui Taylor Swift a reacţionat la această acuzaţie spunând că pe malul mării au avut loc îmbrânceli şi un comportament agresiv din partea unor persoane neidentificate.

"Doi indivizi s-au apropiat agresiv de Taylor şi au ameninţat că vor arunca un angajat în apă", a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP.

Cu toate acestea, el nu a comentat presupusa agresiune a tatălui vedetei şi nici nu a răspuns la solicitările de clarificare a faptelor.

Megastarul se află în prezent în mijlocul turneului său mondial "Eras Tour", care ar trebui să adune în total două miliarde de dolari încasări, după ce anul trecut a depăşit deja bariera simbolică a miliardului de dolari, o premieră în istoria muzicii.

Ea urmează să ajungă la Singapore în această săptămână pentru alte concerte din turneu.

Poliţia a refuzat să spună dacă Scott Swift a fost contactat sau interogat înainte de plecarea trupei.

Pe reţelele de socializare, fanii cântăreţei au luat rapid apărarea celui pe care unii îl numesc "Papa Swift".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.