Un fan a propus o "interpretare unică" a celebrei pânze "Noaptea înstelată" de Vincent Van Gogh din 1.500 de piese Lego iar compania daneză va comercializa creaţia, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Truman Cheng, pasionat de Lego şi de Vincent Van Gogh, a realizat din cărămizi Lego celebra pânză postimpresionistă a lui Van Gogh şi a propus-o pe site-ul Lego Ideas. 

Site-ul, creat de companie pentru a primi idei de la cei mai inspiraţi fani, intenţionează să comercializeze creaţia dacă va depăşi 10.000 de voturi. Kitul conţine 1.552 de piese, care, asamblate crează o impresie 3D foarte realistă. 

"Arta este o temă pe care nu am introdus-o decât recent în colecţiile noastre, dar creaţia lui Truman este o interpretare unică", explică pe Brick Fanatics Hasan Jensen, unul dintre responsabilii cu inovaţia de la Lego.

În afară de piese, proiectul iniţial propus de Truman Cheng conţine şi o mică figurină a lui Van Gogh, dar nu se ştie cum va arăta produsul final. 

Unele creaţii ale internauţilor nu suferă decât mici modificări, în timp ce altele sunt complet regândite. "Juriul nostru a fost impresionat de această propunere", relatează un responsabil de marketing de la Lego. 

Printre alte creaţii care vor fi produse se află un set cu ariciul supersonic Sonic şi un altul consacrat ursului Winnie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.