Un bărbat în stare de ebrietate a înotat pentru a reveni la concertul Slayer din Toronto după ce a fost dat afară de pază şi a devenit, astfel, vedetă pe reţelele de socializare. Devotamentul lui a fost recompensat de membrii grupului american thrash metal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chris LaRocque a participat la concertul pe care trupa Slayer l-a susţinut la Toronto, la finalul lunii mai, în cadrul turneului de adio. Formaţiile Lamb of God, Anthrax, Behemoth şi Testament se află în turneu cu Slayer şi au cântat în deschidere.

După ce s-a îmbătat şi a devenit „puţin prea entuziasmat”, el a fost scos în afara spaţiului de concert de pază, în timpul primului recital.

Fără a se lăsa descurajat, LaRocque a încercat să revină în sala de concerte înot, moment suprins de Scott Ian, chitaristul trupei Anthrax. „Un fan al turneului. A fost dat afară şi a încercat să revină înot”, a scris muzicianul.

„Eram puţin ameţit, nu beat, dar mă simţeam destul de bine. Eram îngrijorat că intru în apă şi îngheţ”, a declarat el pentry Exclaim, citat de NME. „Nu mă mişcam prea repede. Am încercat să fiu incognito. Aveam şapca de camuflaj şi m-am gândit că va ajuta”.

Pentru a-i răsplăti devotamentul, trupa Slayer i-a oferit bărbatului un bilet pentru concertul pe care îl va susţine în London (Canada), în august.

Trupa Slayer a fost formată în 1981, în California. Din lineup-ul original au făcut parte Tom Araya (bas şi voce), Kerry King (chitară), Jeff Hanneman (chitară, decedat în 2013) şi Dave Lombardo (tobe). Cele 12 albume de studio ale grupului Slayer, care, alături de Metallica, Anthrax şi Megadeth reprezintă pionierii thrash-metalului, au fost vândute în peste 15 milioane de copii la nivel mondial. Trupa, care a debutat discografic în 1983, cu „Show No Mercy”, a fost recompensată cu două premii Grammy, în 2007 şi 2008, la categoria „Best Metal Performance”.

În prezent, grupul este format din Tom Araya, Kerry King, Gary Holt (chitară) şi Paul Bostaph (tobe). Într-un interviu acordat în 2016, Tom Araya spunea: „După 35 de ani, este vremea să îmi iau pensia”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.