Un bărbat a fost arestat vineri după ce o cameră de luat vederi a fost găsită în toaletele femeilor de la Studiourile Pinewood din Buckinghamshire, Anglia, unde au loc filmările la viitorul film din franciza "James Bond", potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost ulterior acuzat de voaierism, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei. 

Filmările sunt în curs la "Bond 25", următorul lungmetraj James Bond, ultimul rol titluar pentru actorul Daniel Craig în această saga. 

Proiectul a suferit repetate întârzieri: regizorul Danny Boyle s-a retras în august şi a fost înlocuit de Cary Joji Fukunaga, iar în mai, Craig s-a rănit în timpul filmărilor, având nevoie de operaţie la gleznă. 

Luna aceasta, o explozie controlată din timpul filmărilor a produs rănirea unui membru al echipei şi a distrus exteriorul platoului de filmare. 

Joi, Prinţul de Wales, în vârstă de 70 de ani, s-a întâlnit pe platouri cu actorul Daniel Craig, cel care îl interpretează pentru a cincea oară agentul secret în producţia "Bond 25", dar şi cu Ralph Fiennes şi Naomie Harris, interpreţii personajelor "M", respectiv secretara Moneypenny.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.