Trupa Viţa de Vie lansează un nou album de studio, pe 29 octombrie, printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti, iar primele bilete au fost puse deja în vânzare pe site-urile IaBilet, EventBook şi AmBilet, informează organizatorii show-ului, Dark Side Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viţa de Vie a marcat împlinirea a 20 de ani de la înfiinţare tot printr-un concert, pe 20 februarie, pe care l-a susţinut tot la Arenele Romane din Bucureşti.

”Noul album Viţa de Vie e rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoţie şi energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuţi pe metereze”, a declarat Adrian Despot, solistul formaţiei.

Primele 500 de bilete pot fi achiziţionate cu 50 lei, următoarele 500 cu 60 de lei, iar ultimele 500, cu 70 de lei. Fanii pot afla detalii pe site-urile IaBilet, EventBook şi AmBilet.

Două dintre piesele de pe viitorul album, intitulate ”Inimi surde” şi ”Luna şi noi”, sunt lansate deja, urmând ca în fiecare lună fanii să asculte câte un nou single, anunţă membrii trupei. 

”Pentru că fanii noştri sunt cei care ne-au susţinut în toţi aceşti 20 de ani şi vrem să simtă şi ei, ca şi noi, că acest an este unul de sărbătoare. Drept pentru care toţi cei care s-au înscris şi se vor înscrie la newsletterul https://vdv.umusic.ro/ vor primi, în continuare - în exclusivitate - toate piesele noastre single, una câte una, pe data de 20 a fiecărei luni”, a explicat Adrian Despot.

Trupa Viţa de Vie este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas) şi Mihai Ardelean (clape), iar discografia sa cuprinde, până în prezent, nouă albume: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Lucky Nights Live" (împreună cu formaţia Timpuri Noi, 2000), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010) şi "Acustic" (2013).
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.