Show-ul susţinut de formaţia Trooper în 19 noiembrie, la Sala Palatului, prin care aniversează 28 de ani de carieră, este cel mai mare pe care muzicienii l-au susţinut vreodată în aceste aproape trei decenii, au declarat componenţii formaţiei. Alături de cei cinci membri Trooper, pe scenă vor urca 50 de muzicieni profesionişti ai Orchestrei Simfonice Valahia, dirijată de Virgil Peţanca, precum şi o serie de invitaţi speciali, printre care şi tenorul Alin Stoica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Repetiţiile pentru concertul de duminică, 19 noiembrie, de la Sala Palatului au început din weekendul precedent evenimentului. Setlistul cuprinde 15 melodii, într-un show de două ore. 

Toate cântecele au fost special reorchestrate. Printre cele 15 titluri, fanii vor regăsi melodii cunoscute din repertoriul trupei, precum şi unele care nu figurează de regulă în setlist-urile concertelor Trooper.

„După ce am încheiat primul weekend de repetiţii cu orchestra, pot spune că lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Am pregătit un setlist fenomenal. Nu îmi vine nici mie să cred că au fost acceptate toate piesele astea! Pe 19 noiembrie, o să fie o nebunie mare la Sala Palatului”, a declarat Alin Coiotu’ Dincă, după una dintre repetiţiile pentru concert.

Pentru ziua de duminică, trupa şi organizatorii anunţă programul de desfăşurare al serii şi roagă spectatorii care şi-au achiziţionat bilet să vină din timp la Sala Palatului. Ora de începere a concertului este 19.30.

Program
17.30 – Meet & Greet
18.15 – Open doors
19.30 – Trooper Simfonic

Posesorii de bilete Meet & Greet vor avea acces la sesiunea de autografe şi fotografii cu trupa, programată să înceapă la 17.30, şi care va dura 45 de minute. Atât organizatorii, cât şi trupa au rugămintea ca deţinătorii unor astfel de bilete să ajungă din timp în locaţia evenimentului, deoarece timpul destinat acestei sesiuni nu va putea fi extins în cazul întârzierii.

Accesul publicului este permis începând cu ora 18.15, iar spectacolul începe la ora 19.30, organizatorii recomandând să alocaţi timp suficient pentru orice activităţi ce premerg participarea la spectacol în sine, cu scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Uşile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică la 19.30.

Neprezentarea la timp în scopul intrării in sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

Din respect pentru artişti şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, organizatorii roagă spectatorii sa fie punctuali.

Bilete

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele preţuri:
• VIP – 177,04 lei
• Categoria 1 – 145,62 lei
• Categoria 2 – 103,71 lei
• Categoria 3 – 82,76 lei
Categoria Meet&Greet este sold out.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.