Paramount Pictures a lansat trailerul dramei istorice ”Silence”, în regia lui Martin Scorsese, a cărei premieră mondială ar putea avea loc pe 29 noiembrie, la Vatican, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazat pe cartea autorului japonez Shusaku Endo, “Silence” spune povestea a doi preoţi portughezi iezuiţi, interpretaţi de Adam Driver şi Andrew Garfield, care se confruntă cu mai multe forme de violenţă şi persecuţie, în timp ce călătoresc prin Japonia în căutare de prozeliţi, urmându-şi mentorul jucat de Liam Neeson. 

Trailerul are 130 de secunde şi adună cele mai puternice secvenţe din film. 

Martin Scorsese a vrut să devină preot înainte de a fi regizor. Impulsul său religios a fost transpus în filme precum ”Ultima ispită a lui Iisus/ The Last Temptation of Christ” şi ”Kundun”. ”Silence” pare a fi un rezumat al experienţei lui Scorsese în ceea ce priveşte credinţa, scrie The Guardian.

”Silence” va fi lansat pe 23 decembrie în Statele Unite, pe 1 ianuarie în Marea Britanie şi din 16 februarie în Australia.

Martin Scorsese, născut pe 17 noiembrie 1942, este regizor şi producător de film. A primit 12 nominalizări la Oscar şi a câştigat un singur trofeu - pentru regia filmului ”Cârtiţa/ The Departed” (2006). Cineastul a fost recompensat, între altele, cu patru Globuri de Aur, două premii Emmy, două trofee BAFTA, dintre care unul pentru întreaga carieră, un Palme d'Or şi un trofeu pentru cea mai bună regie, la Festivalul de Film de la Cannes, şi un premiu César onorific. Din filmografia sa fac parte, între altele, ”Mean streets” (1973), ”Taxi driver” (1977), ”Raging bull” (1980), ”After hours” (1985), ”The Last Temptation of Christ” (1988), ”Goodfellas” (1990), ”Cape fear” (1991), ”Gangs of New York” (2002) şi ”The Wolf of Wall Street” (2013).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.