O familie din comitatul Warwickshire, în Anglia, a avut surpriza să-l vadă pe Tom Cruise aterizând cu elicopterul în grădină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alison Webb a povestit la BBC cum a primit, împreună cu partenerul şi copiii lor, vizita neaşteptată a actorului american, aflat în Europa pentru filmări la "Mission: Impossible 7".

"Eram în grădină, era o zi frumoasă, copiii se jucau pe teren. Unul dintre ei m-a avertizat că au venit doi oameni. Am ieşit să le vorbesc şi m-au întrebat dacă pot folosi pajiştea pentru ca un elicopter să poată ateriza, pentru că un VIP voia să ajungă pe aeroportul din Baginton dar acesta era închis şi vedeta era în întârziere (...). Nu mă aşteptam la cineva atât de celebru", a spus ea.  

Alison Webb a povestit că actorul în vârstă de 59 de ani le-a mulţumit şi le-a oferit copiilor o călătorie cu elicopterul. Starul din "Vanilla Sky" a făcut şi fotografii cu familia. 

Potrivit BBC, Tom Cruise şi actriţa Hayley Atwell sunt în prezent la filmări în centrul comercial Grand Central din Birmingham, care a fost închis parţial publicului. 

Lungmetrajul regizat de Christopher McQuarrie este aşteptat să fie lansat în 2022. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.