Cântăreţul canadian The Weeknd va cânta, pe 23 mai, la gala Billboard Music Awards, pentru care a primit nominalizări la 16 categorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul carierei sale de un deceniu, The Weeknd a stabilit mai multe recorduri Billboard: a avut 34 de piese în top 40 în Billboard Hot 100, inclusiv şase clasări pe prima poziţie, dintre care trei melodii de pe albumul „After Hours” (lansat în martie 2020) - „Heartless”, „Blinding Lights” şi versiunea „Save Your Tears” cu Ariana Grande (care se află acum pe primul loc, la mai mult de un an de la lansarea single-ului original).

„Blinding Lights” a petrecut 57 de săptămâni în top 10, un record.

El a avut şi patru albume clasate pe prima poziţie în Billboard 200, inclusiv „After Hours”, care este primul album cu trei piese în fruntea Billboard Hot 100 din ultimii trei ani.

În ultimul an, artistul canadian a mai susţinut recitaluri pe scenele MTV VMAs, American Music Awards şi în pauza Super Bowl.

În prezent, el pregăteşte un nou album de studio.

Billboard Music Awards, găzduită de Nick Jonas, va fi transmisă live de la Microsoft Theater din Los Angeles de NBC. 

Cântăreaţa Pink va primi Icon Award şi va cânta de asemenea la gală.

Billboard Music Awards sunt votate, dar reflectă datele colectate de publicaţie pentru topurile sale din streaming, vânzări, difuzări radio şi activitatea pe reţelele de socializare. Nominalizările pentru acest an sunt bazate pe clasamentele din perioada 21 martie 2020 - 3 aprilie 2021. 

La categoria Top Artist au fost selectaţi Taylor Swift, care a primit patru nominalizări în total, The Weeknd, Drake, Juice WRLD şi Pop Smoke.

Gala este produsă de Dick Clark Productions. Barry Adelman şi Robert Deaton sunt producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.