Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, luni, că a început perioada de înscriere a comercianţilor oentru cea de-a XVI-a ediţie a Târgului de Crăciun Bucureşti. Evenimentul va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, în Piaţa Constituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În perioada 30 noiembrie-26 decembrie Primăria Municipiului Bucureşti, prin CREART, va organiza în Piaţa Constituţiei cea de-a XVI-a ediţie a Târgului de Crăciun Bucureşti. Invit operatorii interesaţi să se înscrie pentru a participa ca expozanţi la evenimentul oficial al Capitalei dedicat sărbătorilor de iarnă”, a scris, luni, pe Facebook, primarul general al Capitalei.

Acesta precizează că perioada de înscrieri este 09 – 23 octombrie 2023.

Potrivit organizatorilor, evenimentul care ca obiectiv principal promovarea creaţiei şi tradiţiilor autentice,

”Încurajăm înscrierea cu produse de meşteşug, obiecte realizate manual, preparate autohtone, în concordanţă cu specificul şi tematica acestui eveniment – Sărbătoarea Crăciunului”, arată organizatorii.

Aceştia detaliază lista cu produsele care se pot vinde în Târgul de Crăciun, dar şi condiţiile de înscriere pentru comercianţi şi documentele necesare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.